Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit boşaltma olmalarını katkısızlar.

Sertifika ya da sınav raporu bileğerlendirmelerinizde EI kıymeti namına E gösterilmediğine özen ediniz.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 küme yek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni çekim bağırsakin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut özge bir acil durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Ekseri yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu evgin çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Çıkış Yangın Kapısı Fiyatları Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page